LOVEBIRDS

CAPTURE THE BEGINNING OF YOUR LOVE STORY

ONKO TEILLÄ HÄÄT TULOSSA JA HYVÄ HÄÄKUVAAJA ETSINNÄSSÄ?


Ehkä Teitä pohdituttaa, miten hääkuvauksen varausprosessi etenee?

Alla osviittaa antava aikajana, joka hahmottaa varauksen kulkua aina h-hetkeen saakka.


How to begin?

Haaveista totta!

Kertokaa viestissänne hieman teistä pariskuntana, kuvaustoiveistanne ja -tarpeistanne. Mikäli hääpäivä ja juhlapaikka ovat tiedossa, tuokaa nekin ilmi viestissänne.

Sähköpostilla jaminamaria.photography(at)gmail.com
Instagram @jaminamariaphotography
Ota yhteyttä-lomakkeella sivuston kautta

Yhteistyömme alkaa!

Päätyessänne varamaan minut hääkuvaajaksenne, lähetän teille varausmaksun. Maksamalla 30%-varausmaksun vahvistatte varauksenne. Loppusumma erääntyy maksettavaksi viikkoa ennen hääpäiväänne.

Varausvahvituksen yhteydessä sovimme suunnittelutapaamisen ja kihlajaiskuvauksen ajankohdista.

Tapaamme ensimmäistä kertaa: Suunnittelutapaaminen & Kihlajaiskuvaus

Suunnittelutapaamisessa käymme tarkemmin läpi toiveitanne ja hääpäivän kulkua mahdollisimman tarkasti läpi. Suunnittelutapaaminen on hyvä ajoittaa siihen, kun Teillä on tiedossa hääpäivän kulku pääpiirteittän; valmistautuminen, vihkiminen, hääjuhla jne.

Kihlajaiskuvaus voidaan toteuttaa koska vaan ennen hääpäivää. Se toimii hyvänä harjoituksena pääpäivää varten; monelle hääkuvaus on ensimmäinen kuvaus yhdessä, joten on hyvä hieman harjoitella ja tulla tutuiksi kameran edessä olemisen kanssa. Kihlajaiskuvia voi halutessaan käyttää vaikkapa hääkutsuissa, joten ajoitus kannattaa miettiä sen mukaan.

Hääpäivänne on vihdoin koittanut!

Hääpäivänä saavun kuvauspaikalle hyvissä ajoin valmistelemaan päivää.

Sopimamme mukaan aloitan kuvaamalla esimerkiksi valmistautumistanne, hääpotreteista tai vihkimisestä.

Päivän kulku on minulla tiedossa, joten Te voitte keskittyä Teidän tärkeimpään päiväänne.

Mikäli Teistä päivän aikana tuntuu, että alkuun sopimamme tuntimäärä on liian vähän ja toivotte minun kuvaavan pidempään, lisätunteja voi pyytää minulta vielä samana päivänä/iltana. Lasku lisätunneista laskutetaan aina jälkikäteen.

Muistot kauniiksi kuviksi!

Tuore aviopari saa muutamat maistiaiskuvat jo seuraavana päivänä ja koko häägalleria lähetetään yhden (1) kuukauden puittessa asiakkaalle. Halutessaan hääparit voivat tilata valokuvaajan kautta upeita Fine Art-tason printtejä ja valokuvatauluja.