jaminamaria logo

SS22

KUVAUSPÄIVÄT

Oletko harkinnut odotuskuvausta ikuistaaksesi ainutlaatuisen kokemuksesi kuviksi? Mikäli sinulla on laskettu aika syksyllä, on kevät- tai kesäkausi parasta aikaa odotuskuvaukselle. Vielä ehdit varaamaan oman kuvaushetkesi!

SS22

KUVAUSPÄIVÄT

Onko suunnitelmissanne lapsi- tai perhekuvaus vehreässä miljöössä? Vielä ehditte varata ikimuistoisen kuvaushetken tulevalle kevät- tai kesäkaudelle!

KUVAUKSET

Kuvauksia on erilaisia aivan kuten kuvattaviakin valokuvaajasta puhumattakaan.  Kuvaustyylini on pääpainoltaan dokumentaarista ja lifestyle-henkistä. Pyrin välittämään kuvillani aitoja tunteita ja tilanteita. Niin, että kuvat todella vastaa muistojen todellisuutta.

On kyseessä sitten muotokuvaus merkkipäivän kunniaksi, kuten ylioppilas- tai valmistujaiskuvaus, syntymäpäivien tai rakkauden ikuistaminen, kuten perhe- ja parikuvaus tai ihanan arjen ikuistaminen kotona, on tärkeintä tallentaa kuvia, jotka kertovat tarinaa sinusta tai teistä.

Työhakuun käytettävät kuvat, joissa aktiivisemmin poseerataan (CV yms.), voivat myös olla kauniita ja persoonallisia ja tuoda esiin parhaat puolesi maanläheisesti. Voimme kuvata CV-kuvatkin studion ulkopuolella, esimerkiksi jossakin työhösi liittyvässä lokaatiossa!

Miljöö- ja studiokuvauksen lisäksi teen some- ja yrityskuvauksia, kysythän niistä lisää sähköpostilla.

Minun kanssani kuvaatte joko miljöössä tai studiolla. Mikäli teillä on ehdottaa teille tärkeää paikkaa kuvauslokaatioksi (kotia, kesämökkiä, leikkipuistoa…), yritän järjestää kuvauksen siellä mahdolliseksi. Tavallisesti kuvaan kuitenkin minulle tutuiksi ja hyväksi koetuissa lokaatioissa pääkaupunkiseudulla, jossa valon sekä muiden ihmisten määrä on sopiva kuvaushetken näkökulmasta. Studiolla kuvatessani tulet löytämään minut Espoon Suurpellosta, jonne studioni muuttaa heinäkuun aikana.

Kuvaukset järjestyvät sopimuksen mukaan viikonpäivästä tai kellonajasta huolimatta joustavasti, otathan yhteyttä, mikäli ajanvarauskalenterissa ei ole sopivaa ajankohtaa vapaana, niin sovitaan sellainen aika!

PORTFOLIO

All content Copyright © Jaminamaría Photography 2022