KUVAUKSET

Kuvauksia on erilaisia aivan kuten kuvattaviakin valokuvaajasta puhumattakaan.  Kuvaustyylini on pääpainoltaan dokumentaarista ja lifestyle-henkistä. Pyrin välittämään kuvillani aitoja tunteita ja tilanteita. Niin, että kuvat todella vastaa muistojen todellisuutta.

On kyseessä sitten muotokuvaus merkkipäivän kunniaksi, kuten ylioppilas- tai valmistujaiskuvaus, syntymäpäivien tai rakkauden ikuistaminen, kuten perhe- ja parikuvaus tai ihanan arjen ikuistaminen kotona, on tärkeintä tallentaa kuvia, jotka kertovat tarinaa sinusta tai teistä.

Työhakuun käytettävät kuvat, joissa aktiivisemmin poseerataan (CV yms.), voivat myös olla kauniita ja persoonallisia ja tuoda esiin parhaat puolesi maanläheisesti. Voimme kuvata CV-kuvatkin studion ulkopuolella, esimerkiksi jossakin työhösi liittyvässä lokaatiossa!

Miljöö- ja studiokuvauksen lisäksi teen some- ja yrityskuvauksia, kysythän niistä lisää sähköpostilla.

Minun kanssani kuvaatte joko miljöössä tai studiolla. Mikäli teillä on ehdottaa teille tärkeää paikkaa kuvauslokaatioksi (kotia, kesämökkiä, leikkipuistoa…), yritän järjestää kuvauksen siellä mahdolliseksi. Tavallisesti kuvaan kuitenkin minulle tutuiksi ja hyväksi koetuissa lokaatioissa pääkaupunkiseudulla, jossa valon sekä muiden ihmisten määrä on sopiva kuvaushetken näkökulmasta. Studiolla kuvatessani tulet löytämään minut Espoon Suurpellosta, jonne studioni muuttaa heinäkuun aikana.

Kuvaukset järjestyvät sopimuksen mukaan viikonpäivästä tai kellonajasta huolimatta joustavasti, otathan yhteyttä, mikäli ajanvarauskalenterissa ei ole sopivaa ajankohtaa vapaana, niin sovitaan sellainen aika!

LOVEBIRDS

FAMILIES

Babies × Minis

LADIES

YRITYKSILLE

Voit myös seurata minua Facebookissa Jaminamaría Photography-sivulla ja Instagramissa @jaminamariaphotography

Tiedätkö jo, mitä haluat ja haluaisit varata kuvaushetken kanssani? Klikkaa tästä ajanvarauskalenteriin!